Wie is Thomas?

De Stichting

BOUWEN VOOR KINDEREN IS BOUWEN AAN DE TOEKOMST! In India verlaat 44% van de meisjes voor hun 14e jaar school. Thomas Bouwprojecten streeft naar ontplooiing van deze kansarme kinderen!

Lees meer

Wat kun jij doen?

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een beter toekomstperspectief voor de kansarme meisjes in India? Stort je gift op NL47RABO0149308787. Je kunt op verschillende manieren helpen om verschil te maken!

Lees meer

Fotoverhalen

Beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Bekijk beelden, verhalen, filmpjes van de Indiase kinderen in verschillende dorpen / kostscholen. Of kijk eens op de website van onze zusters: http://www.fsjsisterschennai.org

Lees meer

Laatste nieuws

Beleidsplan 2017-2021

Beleidsplan 2017-2021 gepubliceerd

Lees meer
Jubileumproject Chebrolu 4 schoolklassen

De fondsenwerving voor ons het door ons gekozen jubileumproject, 4 schoolklassen in Chebrolu, is gestart.

Lees meer
Pannaikadu en Sri Kalahasti

Pannaikadu, een bergstadje in de Kodai Hills ten westen van de stad Dindigul in de zuidelijke staat Tamil Naduh. Acht jaar geleden bouwden we daar een school met acht klaslokalen, die nodig was ter vervanging van verschillende ruimten in de buurt, waar klasjes waren ondergebracht.

Lees meer

Recente projecten

Bouw Singampunari College gestart

Bouw Singampunari College voor Arts en Science gestart. Zoals eerder al gemeld, is in Singampunari een College for Arts en Science gepland. Dit College is met name bedoeld voor kansarme meisjes en jonge vrouwen uit de plattelandsomgeving van Singampunari (gelegen in de Tamil Nadu provincie in Zuid-India).

Lees meer

Help: kapotte ramen in het meisjes tehuis

Wie wil ons financieel helpen bij het realiseren van vervanging van de verroeste en kapotte ramen in het meisjes tehuis in Patsalathatiparru in de provincie Andhra Pradech in India?

Lees meer

Jubileumproject Chebrolu 4 schoolklassen

Chebrolu ligt in de delta van de heilige Krishna rivier. In 2008 hebben wij er een school gerealiseerd die veel kinderen trekt. De ruimte is niet meer voldoende voor de 650 leerlingen.

Lees meer